Bramborovo-zeleninová kaše s kuřecím masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 84 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 61 g
- Sodík 0 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 3.3 mg
- Draslík 0 mg
- Vláknina 2805 mg
- Vitamín A 2805 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory a mrkev oloupeme, omyjeme, nakrájíme na kousky a spolu s 5 lžícemi kojenecké vody dusíme doměkka.
-
2
K měkké zelenině přidáme vařené kuřecí maso a vše rozmixujeme. Nakonec vmícháme kousek čerstvého másla.