Tresčí filé alla Pizzaiola
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 197 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 2 g
- Sodík 528 mg
- Bílkoviny 37 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 80 mg
- Draslík 352.9 mg
- Vláknina 4732.8 mg
- Vitamín A 4732.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 20.5 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté a osušené filé nakrájíme na kostky, pokapeme citronovou šťávou, mírně osolíme.
-
2
Oloupanou cibuli pokrájíme na kolečka, česnek nasekáme, obojí podusíme v rozpáleném oleji na pánvi.
-
3
Rajčata spaříme, oloupeme, rozkrájíme na čtvrtky a zbavíme zrnek. Dužinu krájíme na kostky, vložíme do pánve, podusíme 3 minuty. Vmícháme kapary, přidáme kostky filé, pod pokličkou zvolna dusíme asi 5 minut.
-
4
Nakonec pokrm podle chuti osolíme, opepříme a ozdobíme nasekanou bazalkou.