Tradiční dresink na bramborový salát

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 180 g Majonéza
  • 150 ml Vývar zeleninový
  • 2 kávová lžička Hořčice Dijonská
  • 1 kávová lžička Sirup javorový
  • 1 ks Okurky nakládané
  • 0.5 ks Pažitka
  • 0.5 ks Kopr čerstvý
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 356 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 37 g
  • Sodík 1479 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 0.7 mg
  • Draslík 125.6 mg
  • Vláknina 3527.8 mg
  • Vitamín A 3527.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 12.2 mg
  • Vitamín E 5.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Hořčici smícháme s majonézou, postupně přiléváme vývar a tři lžíce nálevu z okurek. Vymícháme do hladka, přidáme sirup, sůl, pepř.

  • 2

    Svazky pažitky a kopru nasekáme na drobno, vmícháme do dresinku. Necháme vychladit.

Komentáře k receptu