Pestrý salát s ředkvičkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 107 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 5 g
- Sodík 242 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 611.7 mg
- Vláknina 10529.8 mg
- Vitamín A 10529.8 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 35.8 mg
- Vitamín E 3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Fazolky očistíme a nakrájíme na kousky dlouhé asi 3cm. Vaříme je v osolené vodě 10 minut, scedíme, zchladíme studenou vodou a necháme okapat.
-
2
Omytá rajčata nakrájíme na osminky, očištěné ředkvičky a cibulku nakrájíme na kolečka.
-
3
Rozmícháme olej, ocet, pepř a sůl. Všechny salátové přísady promícháme v míse, přelijeme zálivkou a zlehka promícháme.
-
4
Podáváme ke karbanátkům.