Vývar z vepřového masa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 173 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 8 g
- Sodík 226 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 57.5 mg
- Draslík 535.4 mg
- Vláknina 4788.3 mg
- Vitamín A 4788.3 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 35.5 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vepřová žebírka omyjeme a vložíme do studené vody, přivedeme k varu. Osolíme a přidáme cibuli. Jakmile maso začne měknout, přidáme na větší kousky pokrájenou zeleninu a dovaříme.