Hovězí vývar se zeleninou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 75 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Petržel - nať
  • 2 ks Pórek
  • 4 ks Kapusta hlávková
  • 2 ks Mrkev kořen
  • 1 l Hovězí vývar základní
  • 0.5 šálek Hrášek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 546 kcal
  • Sacharidy 108 g
  • Tuky 144 g
  • Sodík 715 mg
  • Bílkoviny 34 g
  • Uhlovodany 103 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 3989.4 mg
  • Vláknina 41994.8 mg
  • Vitamín A 41994.8 mg
  • Vitamín B6 2.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 983.2 mg
  • Vitamín E 1.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 18.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omytou zeleninu nakrájíme na tenké dlouhé plátky, přidáme hrášek a vše zalijeme šálkem vrchního mastného vývaru.

  • 2

    Uvaříme ne zcela do měkka.

  • 3

    Přilijeme zbylý vývar, dle potřeby dosolíme a přidáme nasekanou petrželovou nať.

Komentáře k receptu