Hovězí vývar se zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 546 kcal
- Sacharidy 108 g
- Tuky 144 g
- Sodík 715 mg
- Bílkoviny 34 g
- Uhlovodany 103 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 3989.4 mg
- Vláknina 41994.8 mg
- Vitamín A 41994.8 mg
- Vitamín B6 2.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 983.2 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 18.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omytou zeleninu nakrájíme na tenké dlouhé plátky, přidáme hrášek a vše zalijeme šálkem vrchního mastného vývaru.
-
2
Uvaříme ne zcela do měkka.
-
3
Přilijeme zbylý vývar, dle potřeby dosolíme a přidáme nasekanou petrželovou nať.