Hovězí vývar tmavý
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 474 kcal
- Sacharidy 20 g
- Tuky 80 g
- Sodík 554 mg
- Bílkoviny 46 g
- Uhlovodany 18 g
- Cholesterol 116.7 mg
- Draslík 1053.7 mg
- Vláknina 9164 mg
- Vitamín A 9164 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 111.6 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté kosti a maso vložíme do studené vody a přivedeme k varu.
-
2
Polovinu očištěné zeleniny přidáme v kuse k změklému masu a vaříme na mírném ohni.
-
3
Druhou polovinu zeleniny nakrájíme na plátky s kouskem cibule. Osmažíme do zlatova na rozehřátém tuku a přidáme do vývaru.
-
4
Podáváme s vaječnou sedlinou či smaženými noky.