Kuřecí řízečky s tatarkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 672 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 48 g
- Sodík 291 mg
- Bílkoviny 55 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 177.8 mg
- Draslík 777.5 mg
- Vláknina 889.8 mg
- Vitamín A 889.8 mg
- Vitamín B6 1.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.3 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Opláchnuté kuřecí řízky jemně naklepeme, osolíme a opepříme. Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, vložíme je do pekáče a naskládáme na ně kuřecí řízky.
-
2
Zalijeme je tatarskou omáčkou a dáme plátky eidamu.
-
3
Pekáč přikryjeme a dáme péct na 250 stupňů.
-
4
Před koncem pečení sundáme poklici.