Zelenina zapečená s masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 730 kcal
- Sacharidy 29 g
- Tuky 58 g
- Sodík 83 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 29 g
- Cholesterol 125.5 mg
- Draslík 1064 mg
- Vláknina 14673 mg
- Vitamín A 14673 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 98.2 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěné papriky zbavíme semen, rajčata a brambory oloupeme a všechnu zeleninu nakrájíme na stejně velké kousky.
-
2
Nahrubo nakrájenou cibuli zpěníme na tuku, přidáme na malé kostky nakrájené maso, osolíme, podlijeme a dusíme téměř doměkka.
-
3
Pak přidáme připravenou zeleninu, brambory a nasekanou petrželovou nať.
-
4
Pokrm přikryjeme a pečeme v předehřáté troubě 30 minut.