Zelenina zapečená s masem

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 65 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Vepřové maso tučné
  • 400 g Brambory
  • 4 ks Paprika zelená
  • 2 ks Okurky
  • 8 ks Rajčata
  • 2 ks Cibule
  • 2 hrst Fazolové lusky zelené
  • 1 hrst Petržel - nať
  • 1 špetka Sůl
  • 0.18 polévková lžíce Sádlo škvařené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 730 kcal
  • Sacharidy 29 g
  • Tuky 58 g
  • Sodík 83 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 29 g
  • Cholesterol 125.5 mg
  • Draslík 1064 mg
  • Vláknina 14673 mg
  • Vitamín A 14673 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 98.2 mg
  • Vitamín E 1.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěné papriky zbavíme semen, rajčata a brambory oloupeme a všechnu zeleninu nakrájíme na stejně velké kousky.

  • 2

    Nahrubo nakrájenou cibuli zpěníme na tuku, přidáme na malé kostky nakrájené maso, osolíme, podlijeme a dusíme téměř doměkka.

  • 3

    Pak přidáme připravenou zeleninu, brambory a nasekanou petrželovou nať.

  • 4

    Pokrm přikryjeme a pečeme v předehřáté troubě 30 minut.

Komentáře k receptu