Cibule plněné bylinkovým sýrem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 200 g Sýr Lučina - termizovaný
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Tymián sušený
  • 10 ks Cibule
  • 1 l Voda pitná
  • 1 polévková lžíce Pažitka
  • 1 polévková lžíce Kopr čerstvý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 99 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 86 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 154.8 mg
  • Vláknina 3559.2 mg
  • Vitamín A 3559.2 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8.7 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Menší cibule oloupeme, nařízneme křížem asi do 2 cm a povaříme je v osolené vodě asi 5 minut. Necháme dobře okapat.

  • 2

    Lučinu (nebo jiný krémový sýr) promícháme s nasekanými bylinkami, směsí naplníme cibule. Povrch posypeme tymiánem a každou cibulku zabalíme do alobalu. Opékáme na grilu asi 20 minut.

Komentáře k receptu