Rybí ragú s okurkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 339 kcal
- Sacharidy 43 g
- Tuky 4 g
- Sodík 481 mg
- Bílkoviny 35 g
- Uhlovodany 43 g
- Cholesterol 64.2 mg
- Draslík 1351.6 mg
- Vláknina 1979.8 mg
- Vitamín A 1979.8 mg
- Vitamín B6 1.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 24.7 mg
- Vitamín E 2.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupané šalotky nakrájíme na dílky. Okurku omyjeme, oloupeme, podélně rozkrojíme, zbavíme semen a pokrájíme na plátky.
-
2
Šalotku i okurky necháme zesklovatět na másle, přilijeme citronovou šťávu, zeleninový vývar a dusíme asi 8 minut.
-
3
Porce filé omyjeme a rozkrájíme na kostky. Šalotku s okurkami ochutíme hořčicí, osolíme, opepříme a přidáme k filé. Pod pokličkou dusíme dalších 8 minut.
-
4
Hotové ragú upravíme na předehřátou mísu a podáváme ozdobené koprem.