Kapr se zeleninou v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 299 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 15 g
- Sodík 269 mg
- Bílkoviny 31 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 105.9 mg
- Draslík 598.4 mg
- Vláknina 10886 mg
- Vitamín A 10886 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté porce kapra pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli proležet.
-
2
Potom porce přeložíme na pláty alobalu potřené olejem, obložíme předvařenou zeleninou, plátky oloupaných rajčat, osolíme a poklademe vločkami másla. Alobal zabalíme do balíčků a dobře uzavřeme. Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut. Až se balíčky nafouknou, alobal nastříhneme, dopečeme ještě několik minut.
-
3
Podáváme v alobalu.