Švédská omáčka k rybám
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 169 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 12 g
- Sodík 85 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 4.9 mg
- Draslík 181.7 mg
- Vláknina 3989 mg
- Vitamín A 3989 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.4 mg
- Vitamín E 1.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupaná, nastrouhaná jablka smícháme s nastrouhaným křenem, citronovou šťávou, jogurtem a majonézou. Všechny ingredience dobře promícháme.
-
2
Vychlazenou omáčku podáváme k fritovaným rybám.