Selské fazolky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 99 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 4 g
- Sodík 186 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 14.3 mg
- Draslík 358.3 mg
- Vláknina 7679.8 mg
- Vitamín A 7679.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19.6 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V pánvi na olivovém oleji zpěníme prolisovaný česnek. Přidáme oloupaná a drobně nakrájená rajčata bez peciček, osolíme, osladíme, opepříme. Dále přidáme omyté a rozkrájené fazolky, zamícháme, zvolna dusíme pod pokličkou.
-
2
Když jsou fazolky téměř měkké, přidáme bylinky a bez pokličky chvíli povaříme, aby se odpařila všechna tekutina.
-
3
Na talířích posypeme pokrm nastrouhaným sýrem.