Vepřové ragú s kedlubnami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 115 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 60 g Sádlo škvařené
  • 600 g Vepřová plec
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 3 ks Brambory
  • 3 ks Kedlubna
  • 6 ks Šalotka
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 dl Voda pitná
  • 1 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 766 kcal
  • Sacharidy 58 g
  • Tuky 46 g
  • Sodík 430 mg
  • Bílkoviny 34 g
  • Uhlovodany 58 g
  • Cholesterol 121.1 mg
  • Draslík 1767.1 mg
  • Vláknina 7089.8 mg
  • Vitamín A 7089.8 mg
  • Vitamín B6 1.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 52.1 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté, osolené a opepřené maso opečeme na sádle po všech stranách. Podlijeme trochou vody, přidáme několik kapek worcesteru a dusíme.

  • 2

    Když je maso téměř měkké, nakrájíme je na kousky, přidáme celé šalotky a nakrájené brambory. Nakonec přidáme oloupané, na kostky nakrájené kedlubny. Dusíme, až všechna zelenina změkne.

Komentáře k receptu