Vepřové ragú s kedlubnami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 766 kcal
- Sacharidy 58 g
- Tuky 46 g
- Sodík 430 mg
- Bílkoviny 34 g
- Uhlovodany 58 g
- Cholesterol 121.1 mg
- Draslík 1767.1 mg
- Vláknina 7089.8 mg
- Vitamín A 7089.8 mg
- Vitamín B6 1.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 52.1 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté, osolené a opepřené maso opečeme na sádle po všech stranách. Podlijeme trochou vody, přidáme několik kapek worcesteru a dusíme.
-
2
Když je maso téměř měkké, nakrájíme je na kousky, přidáme celé šalotky a nakrájené brambory. Nakonec přidáme oloupané, na kostky nakrájené kedlubny. Dusíme, až všechna zelenina změkne.