Papriky jako minutka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 134 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 11 g
- Sodík 61 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 5.6 mg
- Draslík 298.5 mg
- Vláknina 183.8 mg
- Vitamín A 183.8 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 130.1 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěné a omyté papriky nakrájíme na jemné nudličky, posypeme je kmínem, přidáme špetku soli a pod pokličkou několik minut na tuku podusíme - nepodléváme vodou.
-
2
Papriky mají být měkké, ale zůstanou jasně zelené.
-
3
Podáváme s vařenými bramborami nebo s pečivem jako rychlou večeři.