Hrušky v karamelu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 1.77 g Máslo čerstvé
  • 120 g Cukr krupice
  • 1 kávová lžička Skořice mletá
  • 5 ks Hrušky
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 151 kcal
  • Sacharidy 38 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 0 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 38 g
  • Cholesterol 0.4 mg
  • Draslík 158.6 mg
  • Vláknina 9572.4 mg
  • Vitamín A 9572.4 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.9 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Velké, dobře zralé hrušky omyjeme, odstopkujeme a urovnáme do mísy z varného skla.

  • 2

    Z cukru připravíme na pánvi světlý karamel, nalijeme jej na hrušky. Přidáme kousek másla, trochu skořice a hrušky mírně podlijeme vodou.

  • 3

    V mírně vyhřáté troubě pečeme do měkka.

  • 4

    Podáváme teplé, polévané vlastním výpekem a karamelem.

Komentáře k receptu