Rattatouille s mletým masem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 55 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Hovězí maso vařené
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Lilek
  • 1 ks Cuketa
  • 2 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 6 ks Rajčata
  • 4 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Šalvěj čerstvá
  • 0.27 polévková lžíce Olej olivový
  • 1 polévková lžíce Koriandr čerstvý
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • 1 polévková lžíce Bazalka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 154 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 205 mg
  • Bílkoviny 15 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 50 mg
  • Draslík 594.9 mg
  • Vláknina 9256.5 mg
  • Vitamín A 9256.5 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 56 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěnou zeleninu omyjeme, papriky zbavíme jádřinců, rajčata spaříme a oloupeme. Lilek i cuketu nakrájíme na kostičky, papriky na proužky, rajčata také na plátky.

  • 2

    Na oleji zpěníme na kolečka pokrájenou cibuli, přidáme lilek, cuketu a osmahneme. Dále přidáme papriku, rajčata, podusíme a osolíme. Nakonec přidáme mleté maso, nasekané natě, chvíli podusíme a vše ochutíme prolisovaným česnekem. Povrch posypeme nakrájenými natěmi.

  • 3

    Podáváme s bílým pečivem nebo s chlebem.

Komentáře k receptu