Brambory s česnekem a cibulí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 55 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Sýr Čedar
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 1 hrst Petržel - nať
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 stroužek Česnek
  • 2 l Voda pitná
  • 1 kg Brambory
  • 5 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 281 kcal
  • Sacharidy 34 g
  • Tuky 13 g
  • Sodík 318 mg
  • Bílkoviny 10 g
  • Uhlovodany 34 g
  • Cholesterol 17.7 mg
  • Draslík 1099.5 mg
  • Vláknina 13568.2 mg
  • Vitamín A 13568.2 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 33.5 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Brambory očistíme a uvaříme ve slupce. Nakrájíme na kolečka.

  • 2

    Cibuli jemně nasekáme, zpěníme na oleji, přidáme usekaný česnek a před odstavením z ohně přidáme nasekanou petrželovou nať. Poté přidáme připravené brambory, promícháme a opečeme.

  • 3

    Hotový pokrm posypeme nastrouhaným sýrem a podáváme.

Komentáře k receptu