Brambory s česnekem a cibulí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 281 kcal
- Sacharidy 34 g
- Tuky 13 g
- Sodík 318 mg
- Bílkoviny 10 g
- Uhlovodany 34 g
- Cholesterol 17.7 mg
- Draslík 1099.5 mg
- Vláknina 13568.2 mg
- Vitamín A 13568.2 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 33.5 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory očistíme a uvaříme ve slupce. Nakrájíme na kolečka.
-
2
Cibuli jemně nasekáme, zpěníme na oleji, přidáme usekaný česnek a před odstavením z ohně přidáme nasekanou petrželovou nať. Poté přidáme připravené brambory, promícháme a opečeme.
-
3
Hotový pokrm posypeme nastrouhaným sýrem a podáváme.