Fazolky na cibuli
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 122 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 9 g
- Sodík 204 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 12 mg
- Draslík 301.2 mg
- Vláknina 7639.8 mg
- Vitamín A 7639.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 17.1 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěné fazolky nakrájíme na proužky, zalijeme trochou vařící osolené vody a dusíme je téměř doměkka.
-
2
Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle na pánvi, přidáme okapané fazolky, osolíme je, opepříme a za stálého míchání osmažíme. Ihned servírujeme.