Pomerančový salát s medem a vínem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 292 kcal
- Sacharidy 60 g
- Tuky 7 g
- Sodík 2 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 60 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 424 mg
- Vláknina 11060 mg
- Vitamín A 11060 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 106.7 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupané a na tenké dílky nakrájené pomeranče vložíme do mísy.
-
2
Víno prohřejeme spolu s cukrem a medem a necháme vychladit.
-
3
Vychlazenou tekutinou přelijeme pomeranče a necháme znovu dobře vychladit.
-
4
Před podáváním posypeme salát nasekanými vlašskými ořechy.