Ostravský grog

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 2 ks Cukr kostkový
  • 0.25 ks Citrony
  • 0.5 dl Rum
  • 1 dl Víno červené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 281 kcal
  • Sacharidy 25 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 5 mg
  • Bílkoviny 0 g
  • Uhlovodany 25 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 164.3 mg
  • Vláknina 2350 mg
  • Vitamín A 2350 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 19.3 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Víno prohřejeme s cukrem, až se na povrchu utvoří pěna.

  • 2

    Potom přilijeme rum, přidáme kolečko citronu, vše znovu jen prohřejeme.

  • 3

    Horký grog rozlijeme do sklenic a podáváme.

Komentáře k receptu