Filé na roštu s bylinkovým máslem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 400 g Filé z aljašské tresky
  • 50 g Máslo bylinkové
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Olej stolní
  • 2 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 354 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 23 g
  • Sodík 194 mg
  • Bílkoviny 36 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 83.6 mg
  • Draslík 10 mg
  • Vláknina 131.5 mg
  • Vitamín A 131.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté porce filé pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a po všech stranách potřeme lžící oleje. Vložíme je na rozpálený grilovací rošt potřený zbylým olejem a grilujeme z obou stran vždy 10 minut.

  • 2

    Na každou porci položíme plátek bylinkového másla.

Komentáře k receptu