Kůzlečí medailonky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 385 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 21 g
- Sodík 360 mg
- Bílkoviny 42 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 138 mg
- Draslík 839.8 mg
- Vláknina 1196.5 mg
- Vitamín A 1196.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.7 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 22.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté kůzlečí maso (ideálně z kýty) nakrájíme na malé medailonky a smícháme s rozpuštěným máslem, do kterého jsme přidali prolisovaný česnek.
-
2
Oloupanou cibuli nakrájíme na plátky, promísíme s masem a necháme 1 hodinu v chladu.
-
3
Potom medailonky osolíme a zprudka osmažíme na teflonové pánvi. Před podáváním maso posypeme nasekanou petrželkou.