Drožďová polévka s paprikou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 1 l Vývar z hovězích kostí
  • 2 polévková lžíce Droždí
  • 1 polévková lžíce Sádlo škvařené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 153 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 1333 mg
  • Bílkoviny 12 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 15.4 mg
  • Draslík 1331.2 mg
  • Vláknina 600 mg
  • Vitamín A 600 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 32.5 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na rozehřáté sádlo rozdrobíme droždí a dorůžova je osmahneme.

  • 2

    Přilijeme vývar, přidáme očištěné, na nudličky nakrájené papriky, osolíme a vaříme.

Komentáře k receptu