Pikantní pstruh
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 430 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 25 g
- Sodík 325 mg
- Bílkoviny 44 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 128.8 mg
- Draslík 860.6 mg
- Vláknina 538.8 mg
- Vitamín A 538.8 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 17.6 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěného pstruha osolíme, zaprášíme kořením, vyplníme na kolečka nakrájenými feferonkami a česnekem a uložíme do druhého dne do chladničky.
-
2
Připraveného pstruha upečeme na oleji.
-
3
Podáváme s rozšlehaným bílým jogurtem.