Štěrbák pečený s citronovou šťávou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 129 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 5 g
- Sodík 97 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 19 g
- Cholesterol 6 mg
- Draslík 1574.1 mg
- Vláknina 31026 mg
- Vitamín A 31026 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 34 mg
- Vitamín E 2.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omytý štěrbák vložíme do máslem vymazané zapékací mísy. Osolíme jej, posypeme špetkou cukru a okyselíme citronovou šťávou.
-
2
Salát v míse pokryjeme alobalem, který jsme potřeli máslem, a upečeme doměkka. Při pečení jej občas pokropíme trochou vody.