Papriky plněné šlehanou nivou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Sýr Niva (Rokfór)
  • 50 g Máslo čerstvé
  • 2 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 1 ks Žervé
  • 1 ks Rajčata
  • 1 ks Petržel - nať
  • 3 polévková lžíce Smetana 12% (konzumní)
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 273 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 525 mg
  • Bílkoviny 10 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 45.1 mg
  • Draslík 216.1 mg
  • Vláknina 501 mg
  • Vitamín A 501 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 35.5 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 19 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté papriky podélně rozkrojíme, zbavíme semen, opláchneme pod tekoucí vodou a necháme okapat.

  • 2

    Nivu nastrouháme a ušleháme s máslem, žervé a smetanou na hladký krém.

  • 3

    Krémem naplníme půlky paprik, ozdobíme dílky rajčete a snítkou petrželky.

Komentáře k receptu