Papriky plněné šlehanou nivou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 273 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 14 g
- Sodík 525 mg
- Bílkoviny 10 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 45.1 mg
- Draslík 216.1 mg
- Vláknina 501 mg
- Vitamín A 501 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 35.5 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 19 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté papriky podélně rozkrojíme, zbavíme semen, opláchneme pod tekoucí vodou a necháme okapat.
-
2
Nivu nastrouháme a ušleháme s máslem, žervé a smetanou na hladký krém.
-
3
Krémem naplníme půlky paprik, ozdobíme dílky rajčete a snítkou petrželky.