Okurkový salát s jablky a rajčaty
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 111 kcal
- Sacharidy 24 g
- Tuky 2 g
- Sodík 104 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 24 g
- Cholesterol 0.9 mg
- Draslík 445.7 mg
- Vláknina 6733 mg
- Vitamín A 6733 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 18.3 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupanou okurku, oloupaná jablka a omytá rajčata nakrájíme na kostičky. Připravenou zeleninu smícháme s olejem, citronovou šťávou, cukrem a solí.
-
2
Hotový salát rozdělíme do mističek a podáváme.