Okurka plněná sýrovým krémem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 224 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 18 g
- Sodík 349 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 28.8 mg
- Draslík 265.9 mg
- Vláknina 1788.4 mg
- Vitamín A 1788.4 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.5 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Žervé smícháme s mlékem, majonézou, paprikou, hořčicí a solí. Lehce vmícháme nastrouhaný sýr.
-
2
Oloupanou okurku nakrájíme na 8 silnějších šikmých plátků. Středy vyhloubíme, naplníme připraveným sýrovým krémem a ozdobíme dílky rajčete a snítkou petrželky.