Růžičková kapusta dušená na másle
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 89 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 3 g
- Sodík 98 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 4.2 mg
- Draslík 0 mg
- Vláknina 10525 mg
- Vitamín A 10525 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěnou růžičkovou kapustu krátce povaříme v osolené vodě, vyjmeme a necháme okapat.
-
2
Potom ji osmahneme na rozehřátém másle, podlijeme trochou vody, osolíme a dusíme doměkka.
-
3
Podáváme jako přílohu k masu.