Celerový salát s jablky a paprikou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 70 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 1 g
- Sodík 1337 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 2 mg
- Draslík 443.3 mg
- Vláknina 7213 mg
- Vitamín A 7213 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 46.8 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěný celer nastrouháme na jemné nudličky a ihned zakapeme citronovou šťávou.
-
2
Oloupané jablko pokrájíme na kostičky, očištěnou papriku na proužky a smícháme s celerem, smetanou, hořčicí, cukrem a solí.