Černé máslo

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 200 g Máslo čerstvé
  • 0.5 šálek Ocet kvasný lihový
  • 3 polévková lžíce Kapary sterilované
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 252 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 28 g
  • Sodík 326 mg
  • Bílkoviny 0 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 40 mg
  • Draslík 4.4 mg
  • Vláknina 704 mg
  • Vitamín A 704 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.5 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 36.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Máslo rozpouštíme na mírném ohni, až začne hnědnout, potom rychle odstavíme.

  • 2

    Opatrně, za stálého míchání, přiléváme ocet a přidáme nasekané kapary.

  • 3

    Černé máslo podáváme k mořským rybám.

Komentáře k receptu