Zelené čatní

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 kávová lžička Cukr moučkový
  • 1 kávová lžička Kmín drcený
  • 1 špetka Sůl
  • 2 stroužek Česnek
  • 4 polévková lžíce Petržel - nať
  • 1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
  • 2 polévková lžíce Kokos - mletý (Kopra)
  • 2 polévková lžíce Mléko polotučné
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 71 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 63 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 0.3 mg
  • Draslík 74 mg
  • Vláknina 4333.5 mg
  • Vitamín A 4333.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8.3 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Strouhaný kokos namočíme do mléka. Petrželku jemně nasekáme, česnek utřeme, cukr a sůl rozpustíme v octě. Všechny takto připravené přísady smícháme a ochutíme kmínem.

  • 2

    Čatní podáváme k rýži s karí.

Komentáře k receptu