Sledi po námořnicku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 ml Olej stolní
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 0.5 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 0.5 kávová lžička Zázvor mletý
  • 0.5 kávová lžička Kmín drcený
  • 0.5 kávová lžička Chilli koření mleté
  • 1 ks Cibule
  • 4 stroužek Česnek
  • 1 kg Sleď čerstvý
  • 2 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 664 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 58 g
  • Sodík 102 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 371 mg
  • Draslík 90.3 mg
  • Vláknina 1523.6 mg
  • Vitamín A 1523.6 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.1 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupanou, najemno nakrájenou cibuli osmahneme na oleji. Přidáme utřený česnek, zázvor, chilli koření, kmín a pepř a chvíli pražíme.

  • 2

    Očištěné a naporcované ryby osolíme, pokapeme citronovou šťávou a vložíme do kastrolu. Mírně podlijeme a dusíme doměkka.

Komentáře k receptu