Paprikové čatní

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 120 g Cukr moučkový
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Hořčice Dijonská
  • 4 ks Cibule
  • 4 ks Paprika zelená
  • 4 ks Paprika červená
  • 1 šálek Víno bílé
  • 1 šálek Ocet kvasný lihový
  • 1 šálek Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 826 kcal
  • Sacharidy 49 g
  • Tuky 63 g
  • Sodík 206 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 49 g
  • Cholesterol 35 mg
  • Draslík 461.2 mg
  • Vláknina 8720 mg
  • Vitamín A 8720 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 153.1 mg
  • Vitamín E 2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Paprikové lusky očistíme a nakrájíme. Přidáme jemně nasekanou cibuli, všechny ostatní ingredience (cukr, hořčice, ocet, olej, víno, sůl) a vše vaříme na mírném ohni doměkka.

  • 2

    Po vychladnutí naplníme čatní do sklenic a uzavřeme.

Komentáře k receptu