Paprikové čatní
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 826 kcal
- Sacharidy 49 g
- Tuky 63 g
- Sodík 206 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 49 g
- Cholesterol 35 mg
- Draslík 461.2 mg
- Vláknina 8720 mg
- Vitamín A 8720 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 153.1 mg
- Vitamín E 2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Paprikové lusky očistíme a nakrájíme. Přidáme jemně nasekanou cibuli, všechny ostatní ingredience (cukr, hořčice, ocet, olej, víno, sůl) a vše vaříme na mírném ohni doměkka.
-
2
Po vychladnutí naplníme čatní do sklenic a uzavřeme.