Čatní z nezralých rajčat
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 144 kcal
- Sacharidy 35 g
- Tuky 0 g
- Sodík 96 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 35 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 311.2 mg
- Vláknina 3267.1 mg
- Vitamín A 3267.1 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 25.7 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na čtvrtky.
-
2
Utřený česnek vaříme v malém množství vody spolu s připravenými rajčaty, kořením (chilli, zázvor), cukrem a solí doměkka. Přidáme ocet, hrozinky a dále vaříme, až směs zhoustne.
-
3
Čatní naplníme do sklenic a uzavřeme.