Ostré rajčatové čatní
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 39 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 0 g
- Sodík 64 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 250.7 mg
- Vláknina 2993 mg
- Vitamín A 2993 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 22.8 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rajčata spaříme, oloupeme a rozmačkáme vidličkou.
-
2
K připraveným rajčatům přimícháme jemně nasekanou cibuli, feferonky, sůl, cukr a podle chuti citronovou šťávu.
-
3
Čatní podáváme k rýži a masu.