Filé po urísku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 243 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 11 g
- Sodík 223 mg
- Bílkoviny 25 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 61.7 mg
- Draslík 235.9 mg
- Vláknina 3626.6 mg
- Vitamín A 3626.6 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.8 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté filé zalijeme jogurtem a necháme asi 1 hodinu odpočinout.
-
2
Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli osmahneme na oleji dozlatova. Vložíme rybu s jogurtem, přidáme všechno koření, sůl a zamícháme. Dusíme na mírném plameni, až filé změkne.
-
3
Podáváme s bramborovou kaší.