Vejce dobře naložená
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 184 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 12 g
- Sodík 165 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 490.7 mg
- Draslík 179.5 mg
- Vláknina 864.4 mg
- Vitamín A 864.4 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.6 mg
- Vitamín E 1.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Natvrdo uvařená vejce oloupeme, proložíme bobkovým listem a dáme do velké sklenice.
-
2
Ocet a koření svaříme ve vodě a necháme vychladnout. Zalijeme připravená vejce a sklenici uzavřeme.
-
3
Když po několika dnech vejce ztmavnou, vyjmeme je a nakrájíme podélně na poloviny.
-
4
Podáváme s hořčicí a pečenými plackami.