Bharóčská holoubátka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 516 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 31 g
- Sodík 369 mg
- Bílkoviny 53 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 282 mg
- Draslík 771.8 mg
- Vláknina 503.9 mg
- Vitamín A 503.9 mg
- Vitamín B6 1.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 22.9 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 25.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěná a osolená holoubata nejdříve grilujeme nasucho asi 5 minut.
-
2
Všechny ostatní přísady (hořčici, chilli, kmín, worcester, zázvor, česnek) dobře utřeme s máslem v pastu. Předgrilovaná holoubata pomažeme pastou uvnitř i zevně a necháme je asi 4 hodiny odpočinout.
-
3
Potom holoubátka znovu zvolna grilujeme.