Kuře na ohni

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 110 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 400 ml Jogurt bílý
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 0.5 kávová lžička Kari koření
  • 1 kávová lžička Kmín drcený
  • 0.5 kávová lžička Chilli koření mleté
  • 1 ks Kuře
  • 1 špetka Skořice mletá
  • 4 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 698 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 50 g
  • Sodík 364 mg
  • Bílkoviny 55 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 224.5 mg
  • Draslík 673 mg
  • Vláknina 326.9 mg
  • Vitamín A 326.9 mg
  • Vitamín B6 1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.1 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté kuře potřeme marinádou připravenou ze všech surovin kromě oleje. Necháme je marinovat několik hodin.

  • 2

    Připravené kuře napíchneme na rožeň a rožníme je nad otevřeným ohněm. Během rožnění potíráme kuře zbylou marinádou a zakapáváme olejem.

  • 3

    Podáváme bez přílohy nebo s pečenými plackami.

Komentáře k receptu