Základní máslo k rybě

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Máslo čerstvé
  • 1 špetka Sůl
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 184 kcal
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 21 g
  • Sodík 58 mg
  • Bílkoviny 0 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 30 mg
  • Draslík 10.2 mg
  • Vláknina 97 mg
  • Vitamín A 97 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.6 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 27.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do změklého másla vmícháme najemno nasekanou petrželku, osolíme a okyselíme citronovou šťávou.

  • 2

    Hmotu vytvarujeme do válečku a necháme ztuhnout v chladu.

  • 3

    Hotové máslo podáváme nejčastěji k vařeným rybám.

Komentáře k receptu