Základní máslo k rybě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 184 kcal
- Sacharidy 0 g
- Tuky 21 g
- Sodík 58 mg
- Bílkoviny 0 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 30 mg
- Draslík 10.2 mg
- Vláknina 97 mg
- Vitamín A 97 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.6 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 27.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do změklého másla vmícháme najemno nasekanou petrželku, osolíme a okyselíme citronovou šťávou.
-
2
Hmotu vytvarujeme do válečku a necháme ztuhnout v chladu.
-
3
Hotové máslo podáváme nejčastěji k vařeným rybám.