Sardinky na topince s majonézou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Majonéza
  • 100 g Červená řepa sterilovaná
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 8 plátek Chléb toastový
  • 1 balení Sardinky v oleji
  • 1 polévková lžíce Kapary sterilované
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 482 kcal
  • Sacharidy 49 g
  • Tuky 26 g
  • Sodík 880 mg
  • Bílkoviny 14 g
  • Uhlovodany 49 g
  • Cholesterol 122.9 mg
  • Draslík 260 mg
  • Vláknina 9172 mg
  • Vitamín A 9172 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1 mg
  • Vitamín E 3.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Plátky toastového chleba nasucho opečeme.

  • 2

    Vychladlé topinky potřeme majonézou, doprostřed každé opatrně položíme sardinku.

  • 3

    Nakonec topinky ozdobíme kapary, nasekanými uvařenými vejci a červenou řepou.

Komentáře k receptu