Sardinky na topince s majonézou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 482 kcal
- Sacharidy 49 g
- Tuky 26 g
- Sodík 880 mg
- Bílkoviny 14 g
- Uhlovodany 49 g
- Cholesterol 122.9 mg
- Draslík 260 mg
- Vláknina 9172 mg
- Vitamín A 9172 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1 mg
- Vitamín E 3.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Plátky toastového chleba nasucho opečeme.
-
2
Vychladlé topinky potřeme majonézou, doprostřed každé opatrně položíme sardinku.
-
3
Nakonec topinky ozdobíme kapary, nasekanými uvařenými vejci a červenou řepou.