Filé s mandlemi

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 750 g Filé z aljašské tresky
  • 50 g Mandle plátky
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 0.5 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 1 ks Citrony
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 3 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 330 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 195 mg
  • Bílkoviny 36 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 93 mg
  • Draslík 40.2 mg
  • Vláknina 2483.3 mg
  • Vitamín A 2483.3 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 19.3 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 17.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté porce filé osolíme a naskládáme do vymazaného pekáčku.

  • 2

    Smícháme mandle, máslo, citronovou kůru, papriku, sůl a pepř. Směs rozestřeme na filé.

  • 3

    Pečeme ve středně vyhřáté troubě, až je ryba měkká.

  • 4

    Ihned podáváme.

Komentáře k receptu