Sumeček s rýží

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 250 g Rýže loupaná
  • 100 g Sádlo škvařené
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Paprika mletá sladká
  • 1 kg Pangasius - filety
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 427 kcal
  • Sacharidy 39 g
  • Tuky 17 g
  • Sodík 137 mg
  • Bílkoviny 35 g
  • Uhlovodany 39 g
  • Cholesterol 16.2 mg
  • Draslík 59.7 mg
  • Vláknina 2924.9 mg
  • Vitamín A 2924.9 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.3 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté filety osolíme, necháme chvíli odležet.

  • 2

    Oloupanou cibuli nakrájíme na plátky, osmažíme na sádle.

  • 3

    Propláchnutou, spařenou a osolenou rýži udusíme, vmícháme do ní sádlo s osmaženou cibulí a položíme na ni porce ryby, které mírně opaprikujeme. Pečeme 15 minut, poté filety obrátíme, dopečeme ještě 15 minut.

  • 4

    Podáváme s rajčatovým salátem.

Komentáře k receptu