Pstruh v papilotě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 325 kcal
- Sacharidy 0 g
- Tuky 17 g
- Sodík 298 mg
- Bílkoviny 42 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 120.8 mg
- Draslík 722 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Pstruhy očistíme a osolíme. Každého zvlášť zabalíme do pomaštěného papíru.
-
2
Zabalené ryby vložíme na máslem vymaštěný plech a pečeme v mírně vyhřáté troubě asi 30 minut.
-
3
Podáváme i s papírem. Zvlášť na talíři podáváme vhodnou přílohu - opečené brambory, zeleninové saláty nebo osmažený chléb.