Pstruh v papilotě

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 16 g Máslo čerstvé
  • 800 g Pstruh
  • 1 kávová lžička Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 325 kcal
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 17 g
  • Sodík 298 mg
  • Bílkoviny 42 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 120.8 mg
  • Draslík 722 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Pstruhy očistíme a osolíme. Každého zvlášť zabalíme do pomaštěného papíru.

  • 2

    Zabalené ryby vložíme na máslem vymaštěný plech a pečeme v mírně vyhřáté troubě asi 30 minut.

  • 3

    Podáváme i s papírem. Zvlášť na talíři podáváme vhodnou přílohu - opečené brambory, zeleninové saláty nebo osmažený chléb.

Komentáře k receptu