Úhoř po římsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 367 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 26 g
- Sodík 67 mg
- Bílkoviny 16 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 78.6 mg
- Draslík 375 mg
- Vláknina 7993.8 mg
- Vitamín A 7993.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 33.9 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vykuchaného, očištěného a z kůže staženého úhoře nakrájíme příčně na 4 porce.
-
2
Cibuli rozkrájenou na plátky osmahneme na oleji, přidáme hrášek, oloupaná, pokrájená rajčata a porce ryby. Osolíme, opepříme, přidáme nasekanou petrželku a přilijeme víno. Vše dusíme asi 15 minut.
-
3
Ihned podáváme.