Úhoř po římsku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Hrášek
  • 500 g Úhoř říční
  • 1 ks Cibule
  • 4 ks Rajčata
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 0.1 l Víno bílé
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • 4 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 367 kcal
  • Sacharidy 14 g
  • Tuky 26 g
  • Sodík 67 mg
  • Bílkoviny 16 g
  • Uhlovodany 13 g
  • Cholesterol 78.6 mg
  • Draslík 375 mg
  • Vláknina 7993.8 mg
  • Vitamín A 7993.8 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 33.9 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vykuchaného, očištěného a z kůže staženého úhoře nakrájíme příčně na 4 porce.

  • 2

    Cibuli rozkrájenou na plátky osmahneme na oleji, přidáme hrášek, oloupaná, pokrájená rajčata a porce ryby. Osolíme, opepříme, přidáme nasekanou petrželku a přilijeme víno. Vše dusíme asi 15 minut.

  • 3

    Ihned podáváme.

Komentáře k receptu