Filé s rajčaty a vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 389 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 27 g
- Sodík 145 mg
- Bílkoviny 31 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 325.3 mg
- Draslík 352.2 mg
- Vláknina 3289.8 mg
- Vitamín A 3289.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 14.6 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 29.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme osolené a opepřené porce filé a opečeme je.
-
2
Když je ryba téměř měkká, poklademe ji silnějšími plátky rajčat, která jsme mírně opekli. Pekáč přikryjeme, rybu mírně podlijeme a dusíme tak dlouho, aby se rajčata prohřála a zůstala vcelku.
-
3
Nakonec na filé rozklepneme vejce a necháme je ztuhnout.
-
4
Podáváme se šťouchanými bramborami nebo s těstovinami.