Zapečená treska se zeleninou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 180 g Cibule
  • 350 g Rajčata
  • 50 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 350 g Filé z aljašské tresky
  • 60 g Tuk
  • 250 g Houby čerstvé
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 299 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 97 mg
  • Bílkoviny 23 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 58 mg
  • Draslík 565.6 mg
  • Vláknina 7380 mg
  • Vitamín A 7380 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 14.4 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rajčata omyjeme, oloupeme a nakrájíme na kousky. Očištěné houby nakrájíme na malé kousky. Oloupanou cibuli nasekáme a lehce podusíme na tuku.

  • 2

    Zapékací mísu vymastíme a střídavě vrstvíme rajčata, cibuli, porce filé z tresky a houby. Vrchní vrstvu tvoří rajčata s houbami. Přikryjeme alobalem a pečeme v mírně vyhřáté troubě asi 40 minut.

  • 3

    Podáváme horké, posypané sýrem.

Komentáře k receptu